Monday, September 5, 2016

CELLFOOD-RAKUTOIT

HEAD INIMESED! Kuidas saab meie ajakirjanduses kajastuda tõde Cellfoodi tilkade osas, kui seda on müüdud maailmas alates aastast 1969 a. üle 150 miljoni pudeli. Müüakse hetkel 90-s riigis (andmed 2015 sept.)

Tootel on väga pikk ajalugu ja teaduslikud uuringud (inglise, itaalia keeles  / koostööd üle 10 erineva ülikooliga maailmas?


CELLFOOD®-i tilgad on üks maailma enimmüüduim hapniku ning mineraalainete ja mikroelementidega toidulisand, mis varustab keha sügaval rakutasandil hapniku, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega. CELLFOOD®-i kontsentraat suurendab teie kehasisest hapnikuga varustatust, tugevdab loomulikul viisil teie immuunsust ning tõstab energiataset.


CELLFOOD®-i kontsentraat sisaldab 78 mineraalainet, mida teie keha vajab igapäevaseks efektiivseks toimimiseks. Lisaks sisaldab toode ka 34 ensüümi, 17 aminohapet, elektrolüüte ja lahustunud hapnikku. Mineraalained, ensüümid ja aminohapped eraldatakse krüogeeniliselt (äärmist külma kasutades), mitte keemiliselt – seega on need täiesti mürgivabad.

Tõlkega video Rakutoidu kohta: https://www.youtube.com/watch?v=OCX4SR4zPDs


1) HAPNIKUGEEL CELLFOODIGA: 


(näole kasutamiseks jagub 3,5-4 kuuks)




2) VITAMIIN C-pihusti CELLFOODIGA: 





Kasutamine: Enne tarvitamist loksutage pudelit. Pihustage kolm korda päevas keele alla neli annust toodet, ärge neelatage järgneva 20 sekundi jooksul. Toode on saadaval 118 ml sprei-pudelitena, millest jätkub ca 40-50 päevaks, kui võtta seda maksimaalselt 4 pihustust kolm korda päevas.


3) Silica-PLUS RÄNi-tilgad Cellfoodiga:




Toode on saadaval 118 ml pudelitena, millest jätkub ca 30-40 päevaks, kui võtta seda maksimaalselt 15 tilka kaks korda päevas.

Õige manustamine:
1.Raputa pudelit. 2.Tilguta vajaminev kogus tilkasid klaasi põhja. 3.Vala peale 200-250 ml vett
(Selleks sobivad: filtreeritud vesi, kaevuvesi, allikavesi, vähese mineraalide sisaldusega ilma karboniseerimata ja gaseerimata, soovitavalt neutraalse pH-ga pudelivesi). Kraanivee puhul kasutab CELLFOOD® osa oma mõjust vee puhastamiseks ning temast saadav kasu manustajale on väiksem.  4.Sega 15 sekundit. 5.Joo valmissegatud lahus ära 5 minuti jooksul.

NB! Juhul, kui te pole viimase kuu jooksul tarvitanud CELLFOOD®-i tilkasid (kontsentraati), soovitatakse alustada manustamist järk-järgult alloleva skeemi järgi: 

3 tilka kaks korda päevas 3 päeva järjest, siis  6 tilka kaks korda päevas 3 päeva järjest ning edasi juba tavapäraselt  15 tilka kaks korda päevas.

Teadustöö teemal „CELLFOOD® SILICA toidulisandi kasulik mõju osteopeenia (osteoporoosi eelstaadium) diagnoosiga naiste oksüdatiivse seisundi markeritele ja luude ülesehitamisele“
Soovi korral saate selle dokumendiga tutvuda ja alla laadida siit või küsige faili aire.maria@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ERINEVUSED CellFoodi ja teiste hapnikuteraapiate vahel:
(küsi faili! aire.maria@gmail.com)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Õige toimimine rakutoidu tilkade kasutamiseks:

1.Raputa CELLFOOD®-i kontsentraadi pudelit.
2.Tilguta vajaminev kogus tilkasid (kontsentraati) klaasi põhja.
3.Vala peale 200-250 ml vett (Selleks sobivad: filtreeritud vesi, kaevuvesi, allikavesi, vähese mineraalide sisaldusega ilma karboniseerimata ja gaseerimata, soovitavalt neutraalse pH-ga pudelivesi). Kraanivee puhul kasutab CELLFOOD® osa oma mõjust vee puhastamiseks ning temast saadav kasu manustajale on väiksem. Mullidega (gaseeritud) vee puhul kaob CELLFOOD®-i võime luua lisahapnikku vees oleva süsihappegaasi tõttu. CELLFOOD®-i võib erandkorras manustada ka mahlaga.
4.Sega 15 sekundit.
5.Joo valmissegatud lahus ära 5 minuti jooksul.
Soovitame: Võtke CELLFOOD®-i vähemalt 15–20 minutit enne sööki. Toodet võib võtta ka tühja kõhuga, ja kui tunnete end jõuetuna või stressis. Kui võtate seda kohe pärast suurt einet, toetab toote CELLFOOD® rikkalik ensümaatiline koostis seedimist.
See, kui palju CELLFOOD®-i peaksite võtma, sõltub teie unikaalsetest isiklikest vajadustest. CELLFOOD®-i ei ole võimalik üle doseerida, kuna see on looduslikest ainetest valmistatud toidulisand ning keha kasutab ainult seda hulka, mida vajab, ja ülejääk eemaldatakse kehast normaalsete väljutuskanalite kaudu.

Kasutamise tähtaeg on lõputu. Viimasel ajal tehtud 25-aastaste proovide testimine on näidanud pigem mõjuvõime paranemist.

Hoiustamine
Hoida lastele kättesaamatult. Hoida toodet otsese päikesekiirguse eest kaitstult. Toode ei ole külmakartlik. Sulgege hoolikalt pudeli kork peale igat kasutamist, kuna õhuniiskusega kokkupuutel võib toode hakata lahjenema. Toote pakend tuleb utiliseerida vastavalt kehtivale jäätmekäitlusseadusele.

--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------
Kuidas näeb välja oksüdatsioon:


PS: Tallinnas CellFoodi seminaril 30.okt 2015 - Loengu konspekt mõtetega, mis mind kõnetasid CellFoodi osas: Kui soovid saada, kirjuta mulle! aire.maria@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------

On tõsi, et CELLFOODI tilgad on väga laia spektriga tervisetoode,
kuid NB! see ei anna näiteks teatud vitamiine ega rasvhappeid!!! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vesi, milles Cf tilkasid lahustada peaks olema võimalikult neutraalse Ph-ga.
Soovitan kasutada kas Devin vett poest või sügavkülmast ülessulatatud vett.
Ärge kasutage sügavkülmikus plastikpudeleid, katsuge mahutada sinna metallpott. Näiteks hommikul panete sellega vee sügavkülmikusse, õhtul võtate välja ja jätate toas sooja kohta (radiaatori peale jne) sulama, hommikul kurnate läbi kohvifiltri. Ja ongi hea vesi valmis, pealegi veel struktueeritud.




No comments:

Post a Comment